Snedkerprisen 2022

Udviklingen af Arboretum Design førte i 2022 til Snedkerprisen, som er en pris uddelt af Københavns Snedkerlaug. Snedkerprisen er en anerkendelse af det sublime træhåndværk med midler stillet til rådighed af Kirsten og Freddy Johansens Fond.

Alberte Bisgaard Andersen og Arboretum Design har modtaget Snedkerprisen 2022 af følgende grund: Alberte er en ung, talentfuld maskinsnedker, der har imponeret priskomiteen med sin seriøsitet, dygtighed og stilsikkerhed.

Prisen uddeles af Københavns Snedkerlaug, som belønner emner og projekter i hele Danmark med den lille krølle, at det skal være et vinderprojekt, der er synligt for en stor del af offentligheden. Priskomiteen lægger desuden vægt på såvel tradition som innovation. Dette betyder, at en vinder af Snedkerprisen skal levere, og vise forståelse for god håndværksmæssig kvalitet, evne at bruge og udvikle nye metoder/ny teknologi samt udvise hensyn til bæredygtighed i såvel udførelse som brug.

Iværksætteren og designeren

Arboretum Design er ejet og drevet af Alberte Bisgaard Andersen, en 27-årig maskinsnedker fra Aalborg. Svendeprøven førte til en sølvmedalje og med en personlig lyst samt opfordringer udefra blev firmaet opstartet i 2021.

Passionen for møbler og design udviklede sig gennem snedkeruddannelsen til en igangværende ingeniøruddannelse inden for Industrielt Design på Aalborg Universitet. Derfor produceres møblerne i samarbejde med Anton Balle A/S, tidligere lære- og arbejdsplads.

Om os

Arboretum Design udvikler og designer dine, såvel som egne ideer. Vi sætter en ære i at virkeliggøre dine drømmemøbler.

Arboretum Design bruger kun træ af højeste kvalitet, og fremstiller diverse komponenter selv, hvad enten det er modeller og protyper der skal CNC-fræses eller metaldele der skal skæres.
Med vores tilgang til faget samt det professionelle kendskab til materialer, lægges stor vægt på at levere et arbejde af høj kvalitet, som vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.